Delicious LinkedIn Facebook Twitter RSS Feed

BRUTÁLISAN VÉGEZTE KI KISLÁNYAIT AZ APA


BRUTÁLISAN VÉGEZTE KI KISLÁNYAIT AZ APA

2013.04.04. 20:30 | Bor Aaron Schaffhausen tavaly januárban vált el feleségétől, Jessicától és Észak-Dakotába költözött. Ám néha visszautazott Wisconsinba, hogy meglátogassa három lányukat. A gyilkosság napján telefonon kérte volt feleségét, hogy elmehessen régi otthonukba a gyerekekhez, aki ezt megengedte, ám arra kérte a férfit, mire ő hazaér, hagyja el a lakást, írja a dreamindemon.com.Iszonyatos vérengzést rendezett otthonában egy mentálisan beteg wisconsini férfi: három kislányának elvágta a torkát, majd felhívta ex-feleségét, és közölte, hogy megölte gyerekeiket.
Aaron két órával aztán, hogy találkozott kislányaival, egyesével elvágta a 11 éves Amara, a 8 éves Sophie és az 5 éves Cecilia torkát, majd a gyerekek holttesteit ágyukba fektette. Később felhívta munkahelyén Jessicát, és közölte vele, hogy megölte lányaikat.
A nő sokkos állapotban hívta a rendőröket, akik a helyszínre érve megtalálták a kicsik vérbe fagyott testét, illetve egy nyitott benzineskannát, mivel a férfi megkísérelte felgyújtani a házat.
Jessica később elmondta, hogy volt férje súlyos depresszióban szenved, ám márciusban abbahagyta a gyógyszerek szedését. Aaron először tagadta, majd elismerte a gyilkosságot, ám most ügyvédeivel együtt azzal védekezik, hogy mentálisan beteg, és a gyilkosság idején nem volt beszámítható.
Ha elítélik, életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.